YouTube Downloader


Download KIDUNG WAHYU KOLOSEBO ll Mistis (Tegar Gendang Cilik SD Kelas 4)

 KIDUNG WAHYU KOLOSEBO ll Mistis (Tegar Gendang Cilik SD Kelas 4)

 KIDUNG WAHYU KOLOSEBO ll Mistis (Tegar Gendang Cilik SD Kelas 4)

Durata:7:6
Album:Albert Kiss
Data Add :2018-10-16 12:58:42
Vizualizari:216965
Calitate: Hd

Subcribe: GRATIS..! https://www.youtube.com/albertkiss Instagram: @albert_kiss_channel Fanpage: https://www.facebook.com/Albert-Kiss-1107566169322911/?ref=page_internal Facebook: https://www.facebook.com/albert.jabbar Lirik Kidung Wahyu Kolosebo: Rumekso ingsun laku nistho ngoyoworo Kelawan mekak howo Howo dur angkoro. Senajan setan gentayangan Tansah gawe rubedo Hinggo pupusing zaman. Hameteg ingsun Nyirep geni wiso murko Meper hardaning ponco Saben ulesing netro Linambaran sih kawelasan Ingkang paring kamulyan Sang Hyang Jati Pengiran Jiwanggo kalbu Samudro pepunthoning laku Tumuju dhateng Gusti Dzat Kang Amurbo Dumadi. Manunggaling kawulo Gusti Krenteg ati bakal dumadi Mugi ingsun tanpo piranti Sumebyar ing sukmo Madu sarining perwito Maneko warno podo Mbangun projo sampurno Sengkolo tidho mukso Kolo bendu nyoto sirno Tyasing roso mardiko Mugiyo den sedyo Pusoko Kalimo Sodo Yekti dadi mustiko Sak jroning jiwo rogo Bejo mulyo waskitho Digdoyo bowo leksono Byar manjing sigro - sigro Ampuh sepuh wutuh Tan keno iso paneluh Gagah bungah sumringah Ndadar ing wayah wayah Satrio toto sembodo Wirotomo katon sewu kartiko Kataman Wahyu Kolo Sebo Memuji ingsun Kanthi suwito linuhung Segoro gondo arum Swuh rep dupo kumelun Ginulah niat ingsun Angidung sabdo kang luhur Titahing Sang Hyang Agung. Rembesing tresno Tondho luhing netro roso Roso rasaning ati Kadyo tirto kang suci Kawistoro jopo montro Kondhang dadi pepadhang Palilahing Sang Hyang Wenang. Nowo dewo jawoto Tali santiko bawono Prasidho sidhikoro Ing sasono asmoro loyo Sri Narendro Kolo Sebo Winisudho ing gegono Datan gingsir sewu warso. Rumekso ingsun laku nistho ngoyoworo Kelawan mekak howo Howo dur angkoro. Senajan setan gentayangan Tansah gawe rubedo Hinggo pupusing zaman. Hameteg ingsun Nyirep geni wiso murko Meper hardaning ponco Saben ulesing netro Linambaran sih kawelasan Ingkang paring kamulyan Sang Hyang Jati Pengiran Jiwanggo kalbu Samudro pepunthoning laku Tumuju dhateng Gusti Dzat Kang Amurbo Dumadi. Manunggaling kawulo Gusti Krenteg ati bakal dumadi Mugi ingsun tanpo piranti Sumebyar ing sukmo Madu sarining perwito Maneko warno podo Mbangun projo sampurno Sengkolo tidho mukso Kolo bendu nyoto sirno Tyasing roso mardiko Mugiyo den sedyo Pusoko Kalimo Sodo Yekti dadi mustiko Sak jroning jiwo rogo Bejo mulyo waskitho Digdoyo bowo leksono Byar manjing sigro - sigro Ampuh sepuh wutuh Tan keno iso paneluh Gagah bungah sumringah Ndadar ing wayah wayah Satrio toto sembodo Wirotomo katon sewu kartiko Kataman Wahyu Kolo Sebo Memuji ingsun Kanthi suwito linuhung Segoro gondo arum Swuh rep dupo kumelun Ginulah niat ingsun Angidung sabdo kang luhur Titahing Sang Hyang Agung. Rembesing tresno Tondho luhing netro roso Roso rasaning ati Kadyo tirto kang suci Kawistoro jopo montro Kondhang dadi pepadhang Palilahing Sang Hyang Wenang. Nowo dewo jawoto Tali santiko bawono Prasidho sidhikoro Ing sasono asmoro loyo Sri Narendro Kolo Sebo Winisudho ing gegono Datan gingsir sewu warso.

 Alege

Download Mp3 Download Video
Descarca KIDUNG WAHYU KOLOSEBO ll Mistis (Tegar Gendang Cilik SD Kelas 4) video gratuit fi fara timp de asteptare! Iti multumim ca ai descarcat KIDUNG WAHYU KOLOSEBO ll Mistis (Tegar Gendang Cilik SD Kelas 4) video sau mp3 de pe site-ul Mp3YouTube.Video si speram ca vei reveni in curand sa descarci si alte fisiere asemanatoare. Download KIDUNG WAHYU KOLOSEBO ll Mistis (Tegar Gendang Cilik SD Kelas 4) video free mp3

 Melodii Asemanatoare

  Ultimele cautari toate

United naprade nie wiem,     United,     Deliric negru,     Dusk till down,     Illenium,     Iggy azalea savior,     Justin bieber to your direction,     Hot Desi Scene Bhabhi Nipple Show,     Bad vibes remix,     Bad vibes,     Miagi,     Cry me a river,     Baieti de oras,     Hotel balkan remix,     Aspy habar n am,     ast Bhabhi +18 # Hot Movie Telugu romance Junction # Wet Sister In Law Ki Madmast Hot Body ,     Levels nick jonas,     Adela Popescu amore amore ,     Avengers full movie,     Nikos vertis an eisai ena astwri,